10 år till?

Redaktören tackar för peppning och glada tillrop!

JAG GJORDE ETT test på en Internetsida, för snart 30 år sedan, typ: Witch will be your death day? Fånigt, men så var ju Internet på den (?) tiden. Enligt testet skulle jag leva till 80 år. Dock inget datum, men det var kanske bäst så. Inte för att jag har satt någon djupare tilltro till tillförlitligheten, men beskedet fastnade ändå i medvetandet. I släkten har man både levt längre och avgått tidigare. 80 år, det är väl ändå en ganska generös livslängd? Den skulle jag vara nöjd med. Jag ser det lite som att klockan just har ringt för det sista 10-årsvarvet. Nu ska det visa sig om jag orkar hela loppet.


Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på 10 år till?

  1. Sven skriver:

    Detta känner jag igen. Blev själv spådd av Astrolog när jag var 30 år att ta en resa till Nilen när jag var 40 år. Där skulle mitt liv förändras under en båtresa. Resan blev aldrig av och jag vet fortfarande inte vad som skulle hänt om….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *