Ingen recension

DET ÄR MÄRKLIGT att SVT inte tycks ha någon kvalitetskontroll alls på avdelningen för filminköp. Eller kan det verkligen vara så att Sveriges Television tycker att sånt här duger åt oss? Ännu märkligare är att jag sitter kvar och glor, ända till sluttexterna trots att jag är generad, ja jag rent av skäms å filmmakarnas vägnar. Och å mina egna, eftersom jag inte stängde av.

Några uppgifter om titel eller medverkande lämnar jag inte. Må dessa rörliga bilder glömmas. Må filmen försvinna, likt de timmar den tagit ifrån mig. Jag som har en bra bok jag kunde ha läst istället.


Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ingen recension

 1. Redaktören skriver:

  :) Ja tack, Kristina. Igår tittade jag på ”Häxan”. Fransk-svensk film från 1956. Kul med just de gamla rullarna. Jag kan t.ex. rekommendera ”Dr. Caligaris Kabinett” och att du särskilt kollar den fantastiska dekoren! Det var min dotter som tipsade om det här ”filmarkivet”. Suveränt.
  Ronny

 2. Kristina skriver:

  Hej – har du kollat Cineasterna? Med ditt bibliotekskort för du tillgång till en filmskatt.
  Filmer från början av 1900-talet till idag. Gratis.
  Hälsningar Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *