Inga bataljer

NEJ, SÅ HÄR kan det ju inte vara: Rövare som överfaller stackars Madame. I min berättelse! Vad har de där att göra? Madame har mer än nog av sina mer emotionella bekymmer. Och det är ändå dem det handlar om. Visserligen förekommer en samuraj, men det kan ju finnas en anledning till att han sökt sig upp till obygden. Jag föll till föga för påverkan utifrån, men nu, efter att ha tänkt efter, har jag tagit mitt eget beslut: Det blir inga rövare – inga bataljer!


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inga bataljer

  1. Redaktören skriver:

    Någonting kändes fel. ;)

  2. malmopagen skriver:

    Även dom förutan är det spännande att läsa ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *