Nypremiär

BERÄTTELSEN kom till redan under 2014-15 enligt mina dateringar. Bild för bild och text för text har den faktiskt varit ’följetong’ här i Magazinet. Från början utan planering eller ens en idé, men med tiden ökade sviten till ett bokmanus (för ’arkivet’). Nu har jag, med hjälp av Jannies berättande röst och Peters originalmusik, omformat den till ett audiovisuellt bildspel:
Mänsklighetens undergång har blivit ett faktum och kvar finns bara en enda överlevande. Hon heter Sam. Med gudomlig hjälp återupprättar hon en egen tillvaro, börjar odla och finner sig tillrätta i ensamheten. Men så en dag får hon sällskap…
Sagan är förvisso rätt fånig, har brister i fråga om etik och moral  och kan rent av uppfattas som stötande. Men det är bara en saga om två tänkta figurer i en ödslig tid då allt har börjat om från början igen. Vad finns då för regler och vem ska döma?
En förutsägelse i femtioåtta akvareller. Nypremiär alltså!

Så här blev det:


Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nypremiär

 1. Redaktören skriver:

  Tack min syster!
  Samma historia som innan men roligt att ha fått den komplett med tal och musik.

 2. Git skriver:

  Nu har jag sett hela!
  Väldigt vacker! Vackra bilder och vilken härlig röst berättaren har!
  Kram från syrran!

 3. Redaktören skriver:

  Du klickade väl på länken, Sven?
  Vart seglatsen sedan för Sam, vet inte jag heller. (Någon uppföljare är inte planerad.) :) Kanske kommer berättelsen om värdshusmadamen ut på samma sätt, som bildspel.

 4. Sven skriver:

  Detta låter riktigt spännande.
  Vad månne hända sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *