En tanke for…

bokhylla…GENOM MITT HUVUD. Något borde göras åt min bokhylla. Jag borde göra något åt den.  Verkligen!
Men som sagt; tanken for bara igenom – så där hade jag tur.

Redaktören

Redaktören

 

 

 

 

(Om jag känner lika företagsam i morgon, som jag känner mig just nu, så här på kvällskvisten, ska jag ändå företa mig något som kan tillräknas mig å plussidan.)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på En tanke for…

  1. Redaktören skriver:

    Ja, det där minnet som gör att man vet ungefär var sakerna finns, är märkligt.
    En aning manipulerad är bilden, men inte mycket. Känslan av överhäng är högst påtaglig. Minst en tredjedel kan få försvinna från hyllorna, tror jag. ”Te vecka”.

  2. Musikanta skriver:

    Som jag skrev i kommentaren på FB – jag är inte så imponerad. Min bokhylla ser nästan ut som din – jag har dock inte så mycket papper som håller på att dråsa i golvet. Men det kanske beror på att du har hållit kameran/mobilen/surfplattan snett. Men jag ska också ta tag i det – i morgon som skomakaren sa när han räknade med en vecka eller ”te vecka” som han sa när han aldrig tänkte göra något klart.
    Ingrid som nästan vet var hon har alla sina saker ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *