Formaliteter

studio_janDET BLEV ETT litet juluppehåll med formarbetena. Men efter helgerna har jag fortsatt och är nu ganska nära avslut. När första silikondelen härdat vänder jag på allt och då är det lättare att se om jag tänkt ifråga om kluriga formdelningar. Tyvärr kan jag inte visa – vare sig jag lyckas eller ej. Så är det med hemliga uppdrag.
Men jag går också och grunnar på nya papier-machéprojekt. När dessa kommer igång lovar jag att berätta och visa.

UrsdtSen har jag faktiskt kommit till V i alfabetet. I början av tramset undrade jag hur länge jag skulle hålla på. Det var ju bara en övning. Men det är som jag nämnt tidigare, att när saker kommit igång, löper de i stort sett själva – och ”sakerna” blir som ett trevligt sällskap.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Formaliteter

 1. Redaktören skriver:

  Om jag förstått din undran rätt:
  Det beror nog lite på hur man uttrycker sig. ”Kommit till ”V” – det är den bokstav jag har på ritbordet. Sen kommer resten. Det kanske verkade som om jag redan betraktade idén som avslutad, men så är det alltså inte. Däremot kommer nu plikterna i första hand en tid framöver. Tyvärr. :)

 2. Musikanta skriver:

  VART tog etc…

 3. Musikanta skriver:

  Var tog v:et vägen?…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *