Tornrum (med tillägg)

Sphj01JAG BORDE KANSKE börja med att skissa den yttre miljön och sedan gå in mot det centrala rummet. Eller ännu hellre fortsätta skissa på det viktigaste: personaget. Men när det ena inte kommer ur pennan eller känns behagligt; ”gå vidare med nästa uppgift!” Tornrummet kommer att bli den bärande bakgrunden, som jag ser det nu, så det är lika bra att försöka bli nöjd med det. Egentligen är jag nog förskräckligt ringrostig. Jag behöver en uppvärmning, det märker jag. Och den kommer bara om jag…? Just precis!

Redaktören

Redaktören

 

 

 


snthv( Och då är såna här sena haverier inte något man önskar sig i brådskan. Ritbordslampan är fäst i hyllans framkant. Det fungerar så länge lampans vikt inte överstiger barlasten på hyllan, vilket just skedde. Kanske hög tid att göra en grundlig säkerhetskontroll av arbetsplatsen? Två skruvar kommer att lösa just det här problemet från och med i morgon.)

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *