Gone in the eighties

silhuette

FÖRR KUNDE JAG gå i butikerna och vid hyllan för bakattiraljer se förpackningarna med tårtpapper: ”Den där har jag ritat!” tänkte jag. Jag vet inte hur många som kan ha sålts, eller om någon överhuvudtaget ägnat bilden någon blick, men mitt ”verk” hamnade i några olika hem i alla fall. Men när man producerar ”bruksbilder” gör man det inte för berömmelsen i första hand, utan för månadslönen. Man gör så gott man kan för att det ska bli så bra som möjligt. Även om ingen lägger märke till alstret. Nu är bilden borta i åttiotalets dimmor. Bara originalet i röd maskfilm finns kvar.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gone in the eighties

  1. Musikanta skriver:

    Om jag hade ett tårtpapper som det du visar skulle jag rama in det. Du kan väl skanna originalet så det inte kommer bort?
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *