Digitaltest

balja0ÖVER ETT ÅR försenad och ändå inte färdig. Idag borde den ha levererats eftersom det är en speciell dag, men det har ju varit så mycket den sista tiden. Det ska bli sjösättning i alla fall, i det närmaste och jag slipar och putsar medan jag funderar på färgsättningen. Jag är inte säker på vad mottagaren tänkt sig eller hur hon vill ha det, men jag vill i alla fall ha lite skogsnyanser på figuren.  Photoshop är bra för att göra enkla digitala tester. Och jag tror nog att jag tänker rätt här. Om det sedan blir rätt är förstås en helt annan sak. Det ger sig.
Det fanns förslag till frisyr som jag tyckte var bra, men nu följer jag ändå minsta motståndets lag och det blir… hårknut. (Det är ju också min egen favoritdamfrisse.)

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.