My way

hupek2SJÖJUNGFRUN uppe i hörnet har bytt ägare. Sånt kan hända när någon finner något i min produktion som känns värt att förmå mig skiljas ifrån. Inget jag gör (som inte är beställt) gör jag dock med någon tanke på försäljning. Allt gör jag enbart för mitt eget nöje och min egoistiska tillfredsställelse. Jag gör det utan anpassning till tidens moden och trender, för sånt begriper jag mig inte på. I do it my way, och det är väl delvis därför jag inte kunnat (eller velat) bli riktig konstnär? Men det är förstås väldigt stimulerande och inspirerande att känna den uppskattning och det erkännande som en försäljning av ett verk innebär: Någon mer tycker som jag!
Och tillskottet går tillbaka in i ”verksamheten”. Efter avdrag för nödvändiga domestikala utgifter hamnar medlen i ”Utvecklingsfonden”, som i sin tur kan sätta igång nya, roliga projekt. Jag behåller ändå vinjetten här på Inkspots tills vidare. Sirénen med frukosten i munnen hör till de objekt jag själv tycker om och känner mig nöjd med. Den blev som jag ville. Men någon separationsångest föreligger ändå inte.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *