Narcissisten

Narcicism on Earth

NÅGON LADE MÄRKE till Sam, när hon provar en klänning i vitt. Kul! Jag tycker själv om bilden (jo, det är faktiskt tillåtet) men ändå sorterade jag ut den ur sviten. Var det förhastat? Sviten är sedan länge färdig, sånär som på en nyligen tillagd bild som jag ändå måste byta ut eftersom den inte motsvarar mina kvalitetskrav. Det var väldigt förhastat att lägga in den. Tur att du inte kan se den! Men Sam i den vita klänningen då? Kanske kan den lilla narcissisten få en plats ändå om jag försöker? Narcissist förresten? Om man är helt ensam på jorden är det väl okej att vara lite egenkär?

 

 

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *