Familjeliv

TILLBAKA I TIDEN och tillbaka till pennan, kanske? Minnen har vi ju gott om och jag antar att det är en typisk sak för gamlingen att just sitta och erinra sig både det ena och det andra. Ibland bara små fragment av händelser i det förflutna. Jag minns en episod som jag knappt vet varför jag kommer ihåg, men jag tog mig för att tota ihop ett referat på vers. En sonett. Och en skiss. 

Det här inlägget postades i Nostalgia / Arkivrelaterat, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

4 svar på Familjeliv

 1. Redaktören skriver:

  En kommentar på rim! Så roligt. :)
  Nej du fick kanske inte veta allt, syrran, men en hel del ändå. Du frågade ju ofta hur det var i skolan. Marita gick i min klass en kort period, men det var bara en gång vi lekte ihop i våran lekstuga och ändå nekade hon mig delaktighet i vården av vårt gemensamma barn. (Fast dockan var ju hennes förstås.)
  Jodå, visst tyckte och tycker jag väldigt mycket om min syster. Men det vet du ju.
  Lillebror /tillförordnad redaktör

 2. Git skriver:

  Ronny som din syster borde jag veta
  Vad din vän nu skulle heta
  Men du inget berätta för din syster
  Det borde gjort mig dyster.
  Men i stället var jag glad åt den kärlek din vän fick
  För du hade ju kärlek över för din syster när du gick!

 3. Redaktören skriver:

  Tack Sven! Ibland dyker det upp någonting från flydda dagar, och ibland provar man om det kan bli någonting av det. :)

 4. Sven skriver:

  Så vackert och på något sätt igenkännande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *