I hemlandsbygden

DET NY(GAMLA) PROJEKTET flyter på ganska bra. Idén att flytta hem i Nordisk forntidsmiljö upplever jag fortfarande som inspirerande. Jag har experimenterat med versmått och hittat vad som känns passande, så texten ökar ganska fort i omfattning. Det får inte bli för mycket bara. Eller?
Valet av manér och teknik för illustrationerna, för såna vill jag ha (jag är ju faktiskt tecknare) är en förenkling som inte bara sparar tid och arbete, utan också fungerar bättre till just det här ’kvädet’. Jag tänker fortfarande hålla på så länge det roar mig och så länge inget hindrar mig. Eller ända tills det blir färdigt, rent av.


 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *